Bitcoin és altcoin aktuális árfolyam táblázat

2018.02.07.
Posted in Blog
2018.02.07. Richard

A Coinmarketcap jóvoltából kedvenc Bitcoinunk, altcoinunk, tokenjeink aktuális pillanatnyi árfolyamát nyomon követhetjük a weboldalukon.

Bitcoin árfolyam, altcoin árfolyam, token árfolyam aktuális óránkénti frissítéssel.

A Coinmarketcap-nál azokra is gondoltak aki weboldalukba szeretnék beépíteni a kedvenc kripto valutájuk árfolyamát, így azoknak a kriptovalutáknak (amiket én is elfogadok) az árfolyamát az itt látható táblázatban lehet nyomon követni. Aki ezzel szeretne fizetni vagy csak épp kiszeretné próbálni a kriptovalutákat vásárlásra ajánlom a Circle vagy a Coinbase oldalt. Aki pedig esetlegesen tőzsdézni szeretne azok ezeken az oldalakon tehetik meg: Binance, Cryptopia, Exx.com, Xstar de egy soron következő cikkemben bemutatom a legjobb Bitcoin-os alkalmazásokat mind macOS-re mind iOS-re, továbbá a legjobb tőzsdéket, Bitcoin pénztárcákat is úgymint a Bitcoinos közösségi alkalmazásokat.

Btcoin, altcoin, token elfogadás

A Meneruwa Design-nál az elkészített weboldalért akár kriptovalutával is fizethet. 

A fenti valuták közül bármelyiket elfogadom, sőt akár többféle valutával is kiegyenlítheti a végösszeget, nem szükséges csak egyféle valutával fizetni, Tehát BTC+ETH kriptovalutával is fizethet vegyesen, vagy akár NEO+GAS párossal is. A lényeg a valutának a fentiek közül kell lennie, esetleg ha nem látná közöttük az ön által használt kripto-t, kérje segítségemet, hátha közben frissült a portfolio és újabb valutát vettem fel a Weboldal készítés Bitcoinért portfoliójába.

  • Megosztom itt:
, ,