Háttér eltávolítása képekről online és ingyen a remove.bg segítségével

2019.01.05.
Posted in Blog
2019.01.05. Richard

Biztos te is szeretnéd felhasználni egyik-másik portréképedet másfajta háttérrel, ebben segít most könnyen és gyorsan a remove.bg weboldal, mellyel főként emberi portréképeinkről távolíthatjuk, törölhetjük ki a hátteret az így elkészült portrét pedig felhasználhatjuk másik háttérrel.

A remove.bg mindezt ingyenesen adja, igaz vannak korlátozások is. Sajnos csak embereket ismer fel, tehát házi kedvencünk, mondjuk például a mi kis yorkie-nkat nem ismerte fel, pedig pont ezzel szerettem volna kipróbálni, de a fejlesztők állítólag hamarosan beleviszik a kis kedvencek felismerhetőségét is.

Továbbá bármilyen képet feltöltesz sajnos a végeredményt csak 500×500 pixelben tudod elmenteni, bár ez a mai közösségi megosztósdi világban tökéletes például facebook-ra vagy instagramra, de nyomtatásban nem nagyon használható de talán a fejlesztők ezen is változtatnak hamarosan.

Addig is nyugodt szívvel próbáljátok ki, mert annyi az egész, hogy kép feltöltése, vársz egy pár másodpercet majd voilá töltheted is lefelé a háttér nélküli képet és lehet tovább szerkeszteni más háttérrel vagy tölteni fel instagramra.

  • Megosztom itt: