Ingyen bitcoin email olvasásért az earn.com-on (21.co)

2017.10.31.
Posted in Bitcoin
2017.10.31. Richard

Megújult domain-en earn.com érhető el a 21.co ahol email olvasással lehet ingyen Bitcoin-re szert tenni

Ki szeretnéd próbálni a Bitcoint de nem tudsz bányászni vagy vásárolni bitcoint, a 21.com vagyis új címén az earn.com segít ebben. Regisztráció után emailek olvasásával ingyen Bitcoin-okra tehetsz szert

Természetesen nem kötelező gyűjteni a Bitcoint, eladományozhatod valamelyik ellenőrzött jótékonysági szervezet számára is, de kezdőknek tökéletes bevezető a kriptopénzek világába.

Hogyan is működik az earn.com-os ingyen bitcoin szerzés email olvasással?

Először is regisztrálni kell egy fiókot amit az alábbi linken tudsz megtenni. Regisztráció ingyen Bitcoin-ért Itt kiválaszthatunk egy profil nevet ami earn.com/profilneved lesz ellenőrzés után, hogy szabad-e ez a profil név egy sima regisztrációs felületet kapunk amit kitöltve kész is a regisztráció s kezdődhet a Bitcoin gyűjtés.

Legkönnyebben minket érdeklő listákra iratkozhatunk fel, (kriptopénz, fejlesztés, kódolás, de van közösségi média lista is) s ha elfogadják jelentkezésünk akkor az emailekre válaszolva amiket a listán feliratkozó hirdetők küldenek, Bitcoin-nal fizetnek ki. Természetesen különböző listák vannak, van ami 1−2 $-t fizet de van ami 20−40 $ is hajlandó fizetni a válaszainkért.

Fontos, hogy csak a befejezett válaszokért kapunk fizetséget, ami rögtön jóváíródik earn.com-os számlánkon amit dollárban és Bitcoinban is nyomon tudunk követni.

Ezt a későbbiekben felajánlhatjuk az előzőekben említett jótékonysági célra például de 2$ felett kérheted a kifizetésed a Coinbase-el összekötött számládra vagy akár egy tetszőleges Bitcoin címre is.

Gmail fiók integrállással is lehet pénzt keresni ha továbbítod az emaileket olyannak akiket érdekelhet, ez még itthon annyira nincs elterjedőben így ezt nem tudtam teljes mértékben kipróbálni de így is érdemes egy próbát tenni vele gyorsan össze lehet szedni vele tekintélyes mennyiségű Bitcoint amit persze érdemes jótékony célra felajánlani.

  • Megosztom itt:
, , ,