Little Snitch 4 megjelent! Vedd meg 20€ kedvezménnyel

2017.07.05.
Posted in Apple
2017.07.05. Richard

A mai napon az obedv.at bemutatta a Little Snitch 4-et amely a legjobb macOS-re készült tűzfal, sőt ennél sokkal több.

Most akár kedvezményes áron (20€ olcsóbban) megveheted ha először megvásárlod a Little Snitch 3.7.4-es verzióját ingyen! (katt a linkre) Majd csak upgrade-eled a 4.0-ás verziót 25€-ért.

 

Döntse Azonnal – Alert mód

Amikor egy alkalmazás megpróbál csatlakozni a szerverre az interneten, Little Snitch mutat kapcsolatot jelzés, amely lehetővé teszi, hogy eldöntse, engedélyezi-e a kapcsolatot. Nincs adatforgalom az Ön hozzájárulása nélkül. A döntésére emlékezni fognak, és automatikusan alkalmazzák a jövőben.

 

 

 

Megújult hálózatfigyelő ablak, térképpel, részletes információkkal, egyszerű be-ki kapcsoló gombokkal.

Network Monitor az Ön ablak a világra, a hálózati kapcsolatok. Tekintse meg a Mac hálózati tevékenységének három szempontból – az alkalmazások listáját és a szerverek, web kapcsolatok az egész világon, és egy óra története adatforgalom.

 

 

Ellenőrzés később – Néma üzemmód

Ha új a Little Snitch, akkor kap túlterheltek a hatalmas mennyiségű értesítéseket alkalmazások szeretnének csatlakozni az internethez. Az új Silent Mode újra építettük fel, hogy a velük foglalkozó gyerekjáték. Ez lehetővé teszi, hogy elhallgattassa az összes értesítést egy darabig, és minden a döntéseket később kényelmesen néhány kattintással, egy menetben.

Szerver, hol vagy?

Mindig is akartam tudni, hol a világon az adatok küldött? Network Monitor helyét mutatja az összes szerver a Mac van kötve egy interaktív világtérképen. Animált csatlakozó vezetékek világos áttekintése jelenleg átadott adatok és blokkolt kapcsolatokat.

  • Megosztom itt:
, , , , ,