Little Snitch ingyen licensz kód

2017.05.10.
Posted in Apple
2017.05.10. Richard

Little Snitch ingyen? Igen ez lehetséges, ingyen kapsz a Little Snitch macOS tűzfal programhoz single licensz kódot ha végrehajtod az alábbiakat.

Little Snitch macOS tűzfal szoftverhez és másik 7 alkalmazáshoz most ingyen kapsz licensz kódot, ha végigolvasod a cikket és végrehajtod az itt leírtakat.Nemrég bukkantam egy lehetőségre és bár kicsit körülményes mert az egész német nyelven zajlik (németül tudók előnyben) de a végeredmény zseniális mert 8 programhoz (Little Snitch 3, FotoMagico 5, BeaTunes 4, Graphic Converter 9, Photo Sweeper 2, Star Money 2 magyar nyelven is elérhető, Boxcryptor 2.4, Xojo Desktop Lite) kapsz ingyen licensz kódot vagy 1 éves ingyen előfizetést ha pontosan végrehajtod az itt leírtakat. Már magáért a Little Snitch-ért érdemes végigolvasni de a 8 program összértéke meghaladja a 300€ -ót de ezt most megszerezheted ingyen vagyis 8,99€, de erről később ejtek szót. Közben megjelent a Little Snitch 4 is, így ha ezt a cikket végrehajtod akkor 25€-ért megveheted a legújabb verziót.

Mi is az a Little Snitch?

A Little Snitch for Mac egy olyan program, amit arra terveztek, hogy segítsen kontrollálni az alkalmazásainkat, azáltal, hogy engedélyezi vagy éppen tilja a kapcsolódásukat egy hálózatra – néhány szigorú intézkedés segítségével. Lehetővé teszi, hogy monitorozzuk kimenő privát adatainkat és eldöntsük, hogy mi történjen ezekkel. Egy tűzfal védi a Mac-ünket a kéretlen internetes vendégektől. A Mac-es tűzfalunk egy “hálózati biztonsági rendszer, ami kontrollálja a kimenő és bejövő adatokat a hálózaton, egy beállított szabály szerint”. De ki védelmezi meg a privát adatainkat a hozzájárulásunk nélküli megszerzésüktől? A Little Snitch képes erre!

Little Snitch macOS tűzfal szoftverhez és másik 7 alkalmazáshoz most ingyen kapsz licensz kódot, ha végigolvasod a cikket és végrehajtod az itt leírtakat.

A Little Snitch for Mac alkalmazás úgy működik, mint egy robot, színfalak mögötti fordított tűzfal, ami megvéd minket atól, hogy a már Mac-ünkön található alkalmazások külső szerverekhez kapcsolódhassanak a tudtunk nélkül. A Little Snitch informál bennünket, ha egy program kimenő internetkapcsolatot próbál létesíteni.

Az Objective Development Software GmbH in Austria által készített Little Snitch for Mac egy jól tervezett alkalmazás, amely megvédelmezi a Mac-ünket a külső támadásoktól, azáltal, hogy limitája a kimenő forgalmunkat és korlátozza a bejövő internetes forgalmunkat is. Tiltja, hogy az alkalmazásaink külső szerverekhez kapcsolódjanak, az engedélyünk nélkül. Minden alkalommal, amikor bármely Mac-es alkalmazás kapcsolatot próbál létesíteni a hálózaton keresztül, a Little Snitch megállítja azt. Amint a Mac-ünk kapcsolódik az internethez; az installált programoknak gyakran megvan a képessége, hogy bármilyen információt küldjenek, ha erre van szükség. A Little Snitch monitorozza ezt az aktivitást és lehetővé teszi, hogy eldöntsük, mi történjen ezekkel az adatokkal.

Little Snitch macOS tűzfal szoftverhez és másik 7 alkalmazáshoz most ingyen kapsz licensz kódot, ha végigolvasod a cikket és végrehajtod az itt leírtakat.

Little Snitch macOS tűzfal szoftverhez és másik 7 alkalmazáshoz most ingyen kapsz licensz kódot, ha végigolvasod a cikket és végrehajtod az itt leírtakat.Választhatunk, hogy engedélyezzük vagy tiltsuk a kapcsolódást vagy meghatározzunk egy szabályt ara vonatkozólag, hogy miként kezelje a hasonló kísérleteket a jövőben. A program a háttérben fut és képes detektálni az egyes vírusok hálózathoz kapcsolt aktivitását – mint például a trójai programok vagy egyéb malware-ek. Manapság mindenkinek – beleértve a Mac-felhasználókat is – szüksége van az adataik és személyes információik alapos védelmére. A Little Snitch for Mac prioritizálja az adataink védelmét, nehogy kiadatásra kerüljenek. Eltekintve a ténytől, hogy a limitált funkciói talán nem érik meg a program árát, a Little Snitch minden felhasználónak ingyenes, beépített demo módot biztosít, amely ugyanazt a védelmet és funkcionalitást kínálja, mint a fizetős verzió. A demo mód 3 órán át működik és tetszőleges gyakorisággal újraindítható. A The Netwok Monitor Express 30 nap után jár le. Teljes támogatást ajánl az Ox S Yosemite 10.10 és későbbiekhez, beleértve a Mac OS Sierra (10.12)-t.

Rendszerkövetelmények:
▪ Intel, 64-bites processzor
▪ OS X 10 . 10 vagy későbbi verzió

Most pedig lássunk hozzá a programok megszerzéséhez.

Hogyan szerezzünk ingyen kódot a Little Snitch macOS tűzfalhoz?

Little Snitch ingyen licensz kódElőször is, meg kell vásárolnunk a c’t MAC Special 2016/2017 Winter kiadását amit itt tehetünk meg. Vásárlás Az újság 8,99€-ba kerül a mai napon nekem ez 2902 Ft-ba került PayPal-el fizetve. Azért fizettem PayPal-el hátha mégis lejár az akció így könnyen vissza tudtam volna kérni az újság árát, de lehet fizetni bankkártyával is – arról viszont nincs tapasztalatom. Tehát egy-két személyes adat (név, cím, stb..) megadása után – fontos persze, hogy valódi emailt adjunk meg mert arra jön minden kód majd – fizessük ki az újságot. Amikor mindez sikerült kapunk egy emailt először a hírlevélre való feliratkozásról majd a következő emailben az újsághoz való letöltési linket kapjuk meg. A harmadik emailben pedig kapunk egy személyes kódot és minden alkalmazáshoz egy email címet amin keresztül megkapjuk az egyedi kódokat a programhoz. Körülbelül nulla német nyelvtudással, a szoftverek letöltésével és regisztrálásával kb. 1 óra alatt megvoltam a nyolc programmal. Akik viszont félnek a némettől elmondom, hogy kapják meg a kódokat.

Nem cicomáztam ki a dolgokat, például a Little Snitch-ez tartozik egy email cím, oda írtam egy levelet “Free code request” tárggyal, a tartalomban pedig megadtam az  emailben kapott személyes kódomat, plusz a biztonság kedvéért az újság vásárlásakor megadott nevem és email címem, bár erre nem volt szükség mert kb fél perc elteltével, ahogy elküldtem a levelet meg is kaptam a Little Snitch Reedem Code-ot. Copy-paste módszerrel ugyanígy el lehet járni mind a 8 program esetében sőt a személyes kódot tartalmazó email végén további 6 programhoz pedig kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítanak szintén ilyen kódokkal.

Persze mindegyik programot máshogy kell aktiválni, van ahol Reedem Code-ot kapunk pl. Little Snitch, van ahol sorozat számot kell csak megadnunk a már feltelepített alkalmazásba pl. GraphicConverter, de pl. a FotoMagico 5 szoftvernél telepíteni kell a netről leszedett licensz kódot. Mindenesetre bőven megérte, hogy az összesen 94000 Ft-ba kerülő alkalmazásokat majd 3000 Ft-ért sikerült megvenni.

FONTOS! Az akció 2017.11.11-éig tart vagy a készlet elejéig, erről már akkor tájékoztatnak amikor megvásárlod az újságot, semmiféle felelősséget nem vállalok ha lejárt az akció és úgy vásárlod meg az újságot kódot pedig nem kapsz. Mondjuk maga az újság is igényes jó cikkek vannak benne, igaz németül 😀

Tehát nincs más hátra, gyerünk az ingyen Little Snitch-ért! Félreértések elkerülése végget, ebből semmi hasznom nem származik de ha köszönetként Like-olod a Meneruwa Design facebook oldalát akkor azt elismerésnek veszem és lehet a következő alkalomkor hasonló ingyen elérhető alkalmazásokat mutatok be.

  • Megosztom itt:
, , , , , , , , , ,