LoMoStar – Közösségi média alkalmazás és kriptovaluta váltó

2018.03.08.
Posted in Bitcoin
2018.03.08. Richard

LoMoStar – Közösségi média alkalmazás kriptovaluta váltóval egyesítve

Mi is az a LoMoStar és milyen coin a LoMoCoin

Régóta akarok cikket írni a Lomostar nevű kínai fejlesztésű alkalmazásról, de valahogy sosem volt időm rá. A Binance kripto tőzsdéről szerettem volna írni, de pár napja viszont óriási frissítésen esett át a LoMoStar, így gondoltam csak nekilátok s megírom a cikket róla s a használatát.

A LoMoStar egy közösségi média alkalmazás és valutaváltási platform amely integrálja a kriptovaluta váltási platformot-ot a hely alapú szolgáltatásokkal (LBS). A felhasználók képesek küldeni és fogadni “vörös borítékokat” amelyek LoMoCoin-t (LMC) vagy “kék borítékokat”, amelyek Bitcoint (BTC) tartalmaznak. Más kripto valuták, mint például az Ethereum és az EOS, a közeljövőben integrálódnak. A borítékok küldése és fogadása kölcsönös kapcsolatot hoz létre a feladó és a vevő között. Ezek a kapcsolatok lehetnek névtelen személyek, baráti társaságok, vállalkozások és potenciális ügyfelek között, a lehetőségek végtelenek és az emberek közötti társadalmi kapcsolatok hatékonysága óriási.

Így a LoMoStar szerint abban segít az alkalmazásuk, hogy új társadalmi világot hozzon létre vagyis egy globális közösségi gazdaságot építsen ki, amire minden esélye is megvan mivel alkalmazásuk megtalálható a Google Play-ben Android-os telefonokra és iOS-re is elérhető egy külön telepíthető verziója, melynél engedélyezni kell a gyártó a megbízható fejlesztők listáján. Ugyanígy működik az egyik legsikeresebb kripto tőzsde a Binance iOS alkalmazása is, tehát nincs félnivalónk, nyugodtan töltsük le s engedélyezzük az alkalmazást iPhone-unkon.

A LoMoStar közösségi ereje

Kérdezhetnénk mivel másabb ez mint egy hagyományos váltó, és miért jobb. Kezdjük azzal, hogy ingyen kapunk többféle bevezetésre váró coin-t, így példul lehet gyűjteni: BTC, LTC, ETH, BCH coin-okat, hogy a nagy neveket említsem de emellett a fő fizetőeszköz a LoMoStar által létrehozott LoMoCoin, viszont többféle céggel állnak kapcsolatban amiken keresztül még több új coint fogadnak el, sőt folyamatosan új cégeket vesznek fel az alkalmazásba így ezek száma egyre nő.

Eddigi a LoMoStar-ban elfogadott coinok: CFUN, MGD, DCON, ALI, RUFF, RED és most vezették be a legfőbb újítással a kripto kereskedéssel egyidőben a CDY, THM, CRE coinokat is.

lomostar piros boritek red envelopeNémelyeknek még az ára sincs megállapítva, de ha ügyes az ember nagyon sok coint össze lehet vele szedni s mindezt ingyen. (Én tavaly szeptember óta használom s 400$-i összeget sikerült eddig összeszedni a Piros Boríték nyitogatásával) A piros boríték a coinok gyűjtésének egyik fő eleme. Kínában az újévkor ajándékoztak egymásnak az emberek piros borítékot mely pénzt tartalmazott, így az alkalmazásban is úgymond ajándékként kapjuk de nem pénzt hanem coin-kat.

Piros boríték hagyománya

Az újévi szokásokhoz tartozik a “piros tasak” (Kínában hong bao) ajándékozása is: egy piros ünnepi borítékba papírpénzt csomagolnak, s ezt adják a gyerekeknek, illetve a nőtlen fiatalembereknek, de előfordul, hogy az oroszlántáncolókat is megjutalmazzák ezzel. Az ajándékozó ezzel kíván bőséges évet az ajándékozottnak: Gong Xi Fa Cai.
A borítékba rejtett pénzzel azonban vigyázni kell: az összegnek és a darabszámnak párosnak kell lennie (88, 168 kedvelt szerencsét hozó számok) , a páratlan számok ugyanis bajt hoznak mind az ajándékozónak, mind a megajándékozottnak. De vigyázzunk a 4-es ugyan páros szám, de mégis szerencsétlenséget hoz, mivel kiejtése (si) megegyezik a halál szó ejtésével. A piros tasak felbontása az ajándékozó előtt – de bármilyen másik ajándéké is – nagy udvariatlanságnak számít.
A pénz ajándékozása régi időkre nyúlik vissza. A szülők ajándékoztak gyermekeiknek 100 apró pénzt (ya sui qian), ezzel hosszú életet kívánva nekik (100 esztendőt). …
Forrás: holdujev.blog.hu

A LoMoStar használata

A teljes használathoz hamarosan közreadok egy magyar útmutatót, teljes részletességgel bemutatva, addig is csak összesűrítem a főbb tudnivalókat.

A LoMoStar alkalmazásban a fentebb leírt piros borítékokat kell kinyitogatni amik különböző értéket rejtenek, például BitCoin-t, Ethereum-ot, LiteCoin-t, LoMoCoint, vagy épp a többit ALI, RED, CFUN, DCON, MGD, stb…

Ezek értéke az alkalmazásban tárolódik, amit ki lehet utalni saját kripto címünkre, vagy váltogathatjuk más coinokra a többi felhasználóval, de tarthatjuk is éppen az alkalmazásban.

Cégek pedig reklámozásra is használhatják magyarán fizetnek azért, hogy a reklámukat elolvasd. Hasonló elven működik az earn.com weboldal is, ahol szintén reklámok olvasásáért fizetnek de ott még csak dollár és BitCoin az elfogadott fizetőeszköz.

Amellett, hogy a kezdőket megismertetik ingyen coinokkal, akciókat szoktak tartani amiben rengeteg coint osztanak szét a felhasználók közt, hasonlóan az Airdrop-hoz, de ezeknek szabályaik is vannak amiket a következő cikkemben írok le.

Továbbá egy chat rész is helyett kapott az alkalmazásban, ahol a felhasználók beszélgethetnek egymással, illetve Kis Piros Borítékokkal ajándékozhatják meg egymást, tehát itt a felhasználók is ajándékozhatnak pl. Kínából Magyarországra s ettől lesz tényleg olyan globális közösségi kripto alapokra épülő alkalmazás amiben ugyan korlátlanul vásárolhatunk, válthatunk az alkalmazásban elérhető kriptovalutát.

LoMoStar letöltése

A LoMoStar alkalmazást Google Play-ből innen tölthetjük le:

LoMoStar – Google Play

iOS verziót pedig erre a linkre kattintva lehet letölteni:

LoMoStar iOS iPhone, iPad

FONTOS!!! Regisztráláskor használjátok a 15FURS kódot és extra coinokat kaptok utána. Persze nem kötelező de értékes coinokat csak meghívás után kaptok, így nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget.

Hamarosan folytatom az alkalmazás részletes bemutatásával a regisztrációtól kezdve a használaton keresztül a coinok átváltásáig.

LoMoStar Androidra
LMC pénztárca letöltése
LoMoStar iOS-re (iPhone, iPad)
  • Megosztom itt:
, , , , , , , , , , , , , , ,