macOS alkalmazások óriási leárazással Black Friday alkalmából

2018.11.23.
Posted in Apple
2018.11.23. Richard

A $2tuesday és a bundlehunt.com óriási kedvezményekkel ad jópár fontos, praktikus és a mindennapokban használt macOS alkalmazást. Ne hagyd ki ezeket vedd meg most akár 90%-os kedvezménnyel.

Az alábbi képeken megtaláljátok a teljes kínálatot de kiemelek egyet-kettőt amivel nagyon jól jártok.

A $2tuesday programjai közül kiemelkedik a nemrég Mojave rendszerre is tökéletesített CleanMyMac tisztítóprogram, ami minden feladatot elvégez helyettünk ha a macOS Mojave karbantartásáról lenne szó. Ezt most 90$ helyett már 63$ meg lehet vásárolni. Többi s van még persze a lakástervezőtől kezdve a vágólapon át a duplikált fájlok megkereséséig, de nézzetek szét itt s megtaláljátok az összest:

black friday cleanmymac gemini forklift mweb

 

A másik weboldal ami mégnagyobb akciót az a bundlehunt.com. Itt olyan alkalmazásokat vehette meg 1-2 $-ért amik 30-40$-ba kerülnek. Példaképp megemlítem a magyar fejlesztők kezei által készített Forklift 3 fájlkezelőt, amiről már korábban én is írtam, vagy ott van az MWeb nevű markdown alkalmazás ami több mint egy markdown jegyzetelő, írhatunk vele kódot, összekapcsolhatjuk wordpress blogunk-al is, részletekért nézd meg bundlehunt.com-ot. Az alábbiakban képernyőmentést csináltam a rengeteg programról amiket most akciósan megvásárolhatsz.

  • Megosztom itt:
, , , , , ,