Loading...
Meneruwa Design története 2016-12-08T21:45:28+00:00

MIT TUDHAT MEG RÓLAM

A Meneruwa Design az egyéni vállalkozásom fantázianeve. A vállalkozás fő profilja: személyes, céges, zenekari vagy egyéb weboldalak készítése. A felsorolást lehetne bővíteni szállások, szállodák, művészek, antikváriumok, webshopok bemutatásával is, de tevékenységünk sokrétű így, ha további kérdése merülne fel a weboldal készítés vagy vállalkozásunk egyéb tevékenységeivel kapcsolatban, ne várjon tovább keressen fel minket.

Szikói Richárd vagyok, A 2000-es évek elején kezdett érdekelni a weboldalak világa. 2004-től már saját weboldalakat csináltam az akkori HTML, FLASH alapokon. Azóta teljesen megváltozott persze a webes trend és tudásomat folyamatosan fejlesztve 2010-ben elindítottam egyéni vállalkozásomat – kiegészítő tevékenységként – mely elsősorban weboldalak tervezésével, készítésével foglalkozik. Így a vállalkozásom egyben hobbim is maradt, tehát minden weboldalt precízen és a legapróbb részletekbe menően tökéletesen építek fel és folyamatosan karban is tartom. Magyarországon elsőként weboldal készítés vagy egyéb a tevékenységi körömbe tartozó szolgáltatásaimért BitCoin-nal is fizethet!

 

MEGBÍZHATÓSÁG

Megbízhatóságomat referencia oldalaim bizonyítják, a sok elégedett ügyféllel. A weboldal készítésnek nálam nincsenek határai, weboldalakat készítettem már Hollandiába, Ausztráliába, Amerikába, de ugyanúgy büszke vagyok az itthon elért sikereimre is.

0
Weboldal
0
Film
0
macOS
0
Grafika
0
Multimédia
CMS 95%
macOS, iOS 90%
SEO, Analytics 81%
Web design, graphic design 81%
FInal Cut Pro X, Avid M.C. 84%
Social Network 87%

MINŐSÉG

Az bizonyítja a legjobban, hogy meglévő ügyfeleim elégedettek a megoldásaimmal, ha tovább ajánljanak másoknak és ezzel gyarapítják a megrendelőim számát.

GARANCIA

Minden munkámra egy év garanciát vállalok (az ÁSZF-ben leírtak szerint), de egy év után is vállalom a weboldala karbantartását, frissítését ha ezen feladatok gondot okoznának.

FIZETÉS

Szeretném ha minél hamarabb használatba vehetné weboldalát ezért nálam a leggyorsabb fizetési módok közül választhat (Átutalás, PayPal, BitCoin)

BITCOIN

Tagja vagyok a BitCoin elfogadóhelyek közösségnek is így nyugodtan fizethet BitCoin-nal is sőt ha szükségét érzi segítek Coinbase-nél BitCoin tárcát is nyitni.

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

MacBook, DJI, OSMO, Canon

Pár termék amikkel dolgozom vagy külső csapattal dolgozunk a munkáink során. Mind mind minőségi professzionális termék a MacBook Pro-ra programozott macOS Sierra rendszertől kezdve a légifelvételek készítésére használt DJI drón-on keresztül a tökéletes mozgóképkészítésre kifejlesztett DJI Osmo-n át, Sony FullHD videó kamerákig, Canon fényképezőképekig vagy a koncertek hangrögzítésére kifejlesztett Zoom rendszerig, tehát mind-mind professzionális eszközökkel dolgozunk a különböző megbízások alatt.