Mit tudhat meg rólam

Bemutatkozó leírás a vállalkozásomról

Meneruwa Design története

Bemutatkozás, vállalkozás bemutatás és most végre kiderül, mi, vagy ki is az a “meneruwa”.

Meneruwa Design története, a kezdetek

Szikói Richárd vagyok. A 2000-es évek elején kezdett érdekelni a weboldalak világa. 2004-től már saját weboldalakat csináltam az akkori HTML, FLASH alapokon. Szerettem volna a legelső weboldalam screenshot-ját berakni de mivel az is Flash-ben készült (amit már tavaly óta nem támogat egy böngésző sem) sajnos ezt nem tudom kivitelezni.

Azóta teljesen megváltozott persze a webes trend és tudásomat folyamatosan fejlesztve 2010-ben elindítottam egyéni vállalkozásomat…

Meneruwa Design lett az egyéni vállalkozásom fantázia neve

…tehát, Szikói Richárd ev. (Meneruwa Design) néven 2010-ben elindítottam egyéni vállalkozásomat – kiegészítő tevékenységként – mely elsősorban weboldalak tervezésével, készítésével foglalkozik. Így a vállalkozásom egyben hobbim is maradt, vagyis minden weboldalt precízen és a legapróbb részletekbe menően tökéletesen építek fel és folyamatosan karban is tartom.

A vállalkozás fő profilja: személyes, céges, zenekari, szállások, szállodák, művészek, antikváriumok, webshopok vagy egyéb weboldalak készítése.

Meneruwa Design elsőként lett Bitcoin elfogadóhely

Magyarországra is betört a Bitcoin. A kezdetekkor ott voltam én is, és mivel láttam benne a jövőt, így úgy döntöttem, hogy elfogadok én is szolgáltatásaim (weboldal készítés, grafikai munkák, videó készítés, stb…) ellenértékeként Bitcoin-t a 2015-ös évtől kezdve pedig Altcoin-okat is.

Meneruwa Design alkalmazottai.

Vállalkozásom egy személyes, de különböző feladatokra egyéb cégeket, stúdiókat is megbízok.

Richard negyzet04

Szikói Richárd

Tulajdonos / Alapító

A weboldal készítés mellett saját blogot, hírportált is futtatok a Sámánok és Enteogének világáról.

Eszközök a Weboldal készítés során

Az elmúlt 14 évben nagyon sokféle eszközzel készítettem weboldalaimat,
jelenleg ezeket alkalmazásokat használom a legtöbbet a megbízhatóságuk és biztonságuk miatt.

  • Megosztom