Összefoglaló az elmúlt 7 évből

2018.01.20.
Posted in Blog
2018.01.20. Richard

Összefoglaló 2010-2017-ig

2010-ben kezdtem meg az egyéni vállalkozásomat így készült hozzá weboldal is. Az elején ugye ügyfélkört kellett létrehozni, munkákat szerezni de addig is kellett valami tartalom az oldalra, ezért kezdtem el blogolni.

Igaz volt már egy hírportálom a Sámánok és Enteogének de mivel ez elütött a vállalkozásom céljától így kellett olyan ami a témába vág. Mivel munkám során Apple eszközöket használok, így természetes hogy az egyik fő téma a macOS és iOS rendszerek, alkalmazások. A másik téma a weboldal készítés és az egyéb engem érdeklő technikai érdekességek pl. Bitcoin.

Alkalmazások macOS-re és iOS-re

Mindenki szeret spórolni ezért a macOS és iOS cikkek alatt, sokszor mutatok be olyan alkalmazásokat amiket a fejlesztőjük épp leárazott vagy ingyenessé tett. Mutattam be új alkalmazásokat pl. Spark de adtam tanácsot a Wifi-hez is. További életet könnyítő alkalmazásokról is lehetett olvasni vagy soksoksok programot letölteni ingyen.

Persze ezek mellett több videós, fotós, térképes alkalmazást mutattam be. A legnépszerűbb viszont a Galileo Offline Maps Pro-ról írt cikkem volt. Viszont a legbüszkébb a Movist fordításra voltam, mert ez volt az első, ja nem is a második macOS-es alkalmazás amit lefordítottam még azt hiszem El Capitan-ra bár nem biztos.

Érdekességek

Viszont mindig is érdekeltek az újítások még ha az egy egyszerű műanyag szerkezet is, de a vállalkozás vele járója hogy képbe legyek a webes trendekkel és a CMS rendszerekkel is, így erről is írtam pár cikket vagy tanulhattál velem ingyen a Linkedin-ről.

Remélem az elkövetkező 7 év is ugyanilyen tartalmas lesz mind a blog, mind pedig új üzletfelek szempontjából.

Addig is irány a munka!

  • Megosztom itt:
, ,